Wees onweerstaanbaar op de winkelvloer

De kracht van klanttevredenheid

Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Het wordt steeds belangrijker om u te onderscheiden van uw digitale concurrentie. En uw eigen online visitekaartje? Misschien is uw webshop inmiddels het grootste ‘filiaal’. Hoe zorgt u voor een goede balans tussen 'clicks' en 'bricks'?

Het nieuwe winkelen

Wij begeleiden u via een heldere route naar een optimale klantbeleving. Hierbij besteden we aandacht aan onder meer de web-to-store trend:

 • Komt de koopbeleving in het filiaal overeen met de sfeer op de website? Versterkt de winkelvloer de webshopervaring van de klant?
   
 • Gaat een groeiende webshop ten koste van de service in uw filialen?
   
 • Hoe springt uw team in op het cross-channel-gedrag van klanten?
   
 • Zijn uw medewerkers nog voldoende transactiegericht op de winkelvloer om uit- en afstelgedrag te voorkomen?
   
 • Op welke manier behandelen zij vragen en klachten in uw winkel over een op internet besteld artikel?
   
 • Kunt u de aantrekkingskracht van uw winkels verhogen door een optimale winkelbeleving die aansluit op de wensen van de klant van vandaag?
   

Overtref alle verwachtingen

U kunt uw succes aflezen aan de hand van klanttevredenheid. Een tevreden klant komt met plezier terug en vertelt dat bovendien graag verder. Zo is buitengewone service uw geheime wapen voor succes op de lange termijn.

Doen uw teams wat zij verplicht zijn om te doen voor de klant? Maken ze waar wat ze beloven? Of presteren zij beter dan verwacht? Wij helpen u een serviceconcept op te zetten dat tot de verbeelding spreekt en uw winkels onweerstaanbaar maakt.