Ondernemer & franchisenemer

Ondernemersvuur

U werkt als ondernemer hard en u doet er alles aan om uw winkel tot een succes te maken. Toch vraag u zich af: 'Haal ik alles eruit wat erin zit?' U wilt zeker weten dat u geen kansen laat liggen, of de zaken nou buitengewoon goed of enigszins stroef verlopen. Wij dagen u uit met een aanpak op maat om uw lokaal potentieel optimaal te benutten.

Franchisegever

Wanneer u aan het roer staat van een franchiseformule, speelt u regelmatig met de vraag waarom het ene filiaal beter draait dan het andere. Hoe zorgt u voor een meer eenvormige benadering en effectieve benchmarking? Hoe bepaalt u objectief waar de knelpunten en kansen zitten?

Retail pre-scan

Deze nul-meting is een objectief vertrekpunt voor verandering. Hiermee meten we de huidige resultaten en prestaties en de mogelijkheden van uw onderneming. Vervolgens inventariseren we wat er nodig is om uw werkmethodiek te optimaliseren. Onze programma’s zijn meetbaar effectief en sluiten aan op de fase waarin de ondernemer zich bevindt:

Voor een vliegende start

Nieuwe ondernemers en franchisenemers stomen we in een mum van tijd klaar voor het ondernemerschap. Uw resultaten hoeven niet te lijden onder een bedrijfsovername, want de nieuwe aanvoerder gaat vanaf het begin efficiënt te werk.

Wanneer de resultaten tegenvallen

Waarom is het ene franchisefiliaal succesvoller dan het andere, bij dezelfde sterke formule? De pre-scan geeft opheldering bij achterblijvende resultaten. Zodra u weet welke factoren remmend werken, kunnen zij gericht aan verbetering werken. Wij bieden ondersteuning tijdens het gehele proces, van het opzetten van productieve werkmethodieken tot de uiteindelijke effectmeting.

Masterclass voor ervaren ondernemers

U voert al jaren een succesvolle onderneming, maar bent op zoek naar meer uitdaging. Net even dat tandje erbij om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze masterclasses gaan we in op de details die op uw niveau het verschil maken. Niet alleen op het gebied van cijfers, maar ook voor wat extra brandstof op uw ondernemersvuur.

Interesse?

Wilt u weten welke formulespecifieke programma’s wij voor uw bedrijf kunnen opzetten? Neem contact op!