Cheese & More by Henri WilligCheese & More by Henri Willig is de nieuwe winkelketen van de succesvolle kaasproducent Henri Willig. Met vijftien vestigingen waarvan acht in het centrum van Amsterdam worden dagelijks duizenden klanten bediend. Naast de winkels bestaat het bedrijf uit twee grote kaasproductielocaties en een exportafdeling die onze kazen exporteert naar 25 landen. Henri Willig heeft grote ambities aangaande de verdere ontwikkeling en expansie van de Cheese & More winkelformule. We brengen eerlijke en onderscheidende kwaliteitsproducten naar de consument en zijn een professionele en duurzame partner voor onze afnemers, medewerkers en leveranciers, met respect voor mens, dier en natuur.

Omdat wij een professionele partner voor onze klanten en werknemers willen zijn, zijn we in maart begonnen met een korte verkoop training voor onze retail medewerkers. Samen met Retail Reflex zijn we tot de training Say Cheese gekomen, waarbij op een interactieve manier alle facetten van verkopen aan de orde komt, opgesplitst in 5 kaaspunten.

We zien dat de verschillende teams enthousiast aan de slag zijn gegaan om de training in de praktijk te brengen. Dit varieert van de klanten als gast te benaderen tot het stellen van open vragen (waarmee in de pauzes naarstig op elkaar wordt geoefend). Samen met de leidinggevenden van de winkels en de regio managers heeft Retail Reflex bij de borging stil gestaan en een plan van aanpak opgezet. Dit hebben ze tijdens de coaching on the shop extra aandacht gegeven, zodat de gegeven training beklijft en verdiept kan worden.

Wat de samenwerking met Retail Reflex betreft; vanaf de eerste ontmoeting is er een klik. Retail Reflex schakelt ontzettend snel, denkt mee, is flexibel en uiterst professioneel. Dat alles gaat gepaard met een gezonde dosis humor en betrokkenheid. Dit heeft ertoe geleid, dat wij met veel vertrouwen de toekomst tegemoet gaan met Retail Reflex, op weg naar een Willig Academy.

Yvonne Willig
Directeur Retail
Henri Willig Kaas B.V.
 

Terug