Alpha Makelaardij

Door de moordende concurrentie in de makelaarswereld en het gevecht om opdrachten (verkoop en aankoop) te krijgen werd het steeds moeilijker om tegen een goed tarief een opdracht te genereren. Na een inspirerend gesprek met Ingrid van der Meer hebben wij besloten een training te volgen bij Retail Reflex in Moordrecht met als doel goede en goed betaalde verkoop- en aankoopopdrachten te generen.

De samenwerking met Retail Reflex was superleuk en heel leerzaam! De training werd door ons hele team (binnen- en buitendienst) als heel zinnig ervaren. Een ieder werd op een positieve manier met z’n neus op de feiten gedrukt en ging met veel enthousiasme en vertrouwen een nieuwe weg van praten/verkopen/onderhandelen in.

Ingrid heeft een ieder zijn eigen zekerheid versterkt. Door vragen te stellen aan je potentiële opdrachtgevers krijg je veel te weten en kun je inspelen op hun wensen, waardoor je gemakkelijker een opdracht scoort. Uiteindelijk blijkt prijs over het algemeen helemaal niet van doorslaggevend belang. Dit inzicht heeft het werk voor ons hele team leuker en veel productiever gemaakt!

Dit resulteerde in een prettiger gevoel bij het verkopen van onze diensten, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. En het mooiste resultaat was, dat binnen 2 maanden na twee sessies training het scoringspercentage is verdubbeld, zonder het geven van korting of incentives!

Terug